Cimke: Galaxy S3

Már be is árazták a Galaxy S III tagjait

Már be is árazták a Galaxy S III tagjait

A dél-kóreaiak új befutója árban is a legnagyobb címre pályázik. Ez természetesen várható is volt, de talán most mégis túllőttek egy picit a célon. A Galaxy S3 (I9300) összesen hat különböző variációban kerül majd az üzletek polcaira.

Ez a hat modell nem a szokványos lesz, hisz a tervezők eldobták a megszokott fekete színt és a korábbi cikkben már említett sötétkék és fehér színekben rendelhetik meg majd a telefont. A Galaxy S III – mal szemben tehát a fekete – fehér páros már a múlt.

Németországban tűntek fel a hivatalos árak először. Néhány kereskedés ugyanis megkezdte már a rendelések felvételét. A színek között nem lesz árbéli különbség. A 16 GB-os alap modell 599 eurós áron kerül a boltokba. A középsőnek mondható modell a maga 32 GB-jával 100 euróval fog többe kerülni, míg a 64 GB-os NAND FLash lapkával felszerelt csúcs 799 euróért találhatja meg gazdáját. Tovább →

Megérkezett a várva várt csúcsmobil. Samsung Galaxy S III (I9300)

Megérkezett a várva várt csúcsmobil. Samsung Galaxy S III (I9300)

Londonban rántották le a leplet a Samsung az Androidos felhasználók által régóta várt csúcsmobilról. A Samsung Galaxy S III (Samsung Galaxy I9300) tehát megérkezett.

A Samsung Galaxy S széria legfrissebb családtagja elődjénél némileg nagyobb, 4,8 colos Super Amoled HD kijelzővel rendelkezik és jóval erősebb, 1,4 GHz-es, négymagos processzort kapott. Ezek mellett a hazánkban csak a főváros egyes részein használható LTE képességgel és NFC funkcióval is rendelkezik. Az 1 GB-os Ram mellett a kamerának megmaradt a 8 megapixeles felbontása.

Az Apple felfogásához hasonlóan a Samsung is a szoftverre helyezte a hangsúlyt és nem a hardvert tartja a készülék erejének. Ezt mutatja a 8,6 mm-es vastagság és a 133 grammos súly. Tovább →

Hamarosan itt a Samsung Galaxy S3

Hamarosan itt a Samsung Galaxy S3

Szeretjük a Samsung Galaxy S2-t. Gyors, gyönyörű és nagyon jó kamerával dolgozik. Mindezek alapján méltán válhatott az iPhone versenytársává a telefon. Tavaly ősz óta ismert a hír, hogy úton van az S széria következő résztvevője, amely testvéreihez hasonlóan nagyot domboríthat.

A szöuli székhelyű cég tavaly 6 millióval több telefont szállított, mint az Apple. Jelenleg a legnagyobb okostelefon gyártó a világon. A következő nagy dobás minden bizonnyal a Galaxy S3 lesz. Az elsődleges hírek szerint a februári Barcelona-ban megrendezendő Mobile World Congress után indult volna útjára az okostelefon, de ez a megjelenés kissé csúszik még. Tovább →