Super Dynamite Fishing

Super Dynamite Fishing - Android játék

Miért nagy dolog horgászni? Nem tudom, de egy olyan horgászos játékkal játszani, ahol dinamittal és fegyverekkel foghatjuk ki a halakat, azt már annál inkább.

A Super Dynamite Fishing egy kompletten felépített játék, ahol a lényeg, hogy minél több halat fogjunk ki a szokásostól eltérő módon: fegyverekkel. Egy magányos, vidéki srác szerepébe bújva a legkedveltebb szórakozásunk a pecázás. A tó fenekén úszkáló halak kifogására főszereplőnk trükközésbe kezd és beveti a dinamitot. A lényeg, hogy dobjunk minél több dinamitot a tó mélyére, fogjuk a lehető legtöbb halat, amiért pénz és időbónuszt kaphatunk.

Biztosítani kell a napi minimumot, hisz minden reggel egy számla vár ránk, amit ki kell fizetnünk a halakért kapott pénzből. A számlák felett jó, ha marad plusz pénzünk, hogy a halászati technikánkat fejleszthessük jobb fegyverek és modernebb hajók képében. A fegyverarzenál, amiből választhatunk, rendkívül gazdag. Lehetőségünk van nagy teljesítményű dinamitot, hűtőszekrényt (amely a tó mélyén megfagyasztja a halakat), használt akkumulátort vagy akár a többi halat magához csalogató robbanó halat vásárolnunk. Csupán a pénztárcánk szabhat határt felszereltségünknek.

Hősünk fejlődésével lehetőségünk van a falusi élet után a nagyobb vizek felé eveznünk és akár a közeli tengerben is pecázhatunk.

Rövid videó a játékról:

Super Dynamite Fishing játék letöltése

Super Dynamite Fishing játék letöltése


Forrás: android-jatekok.com

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük